Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Gratis frakt från 299:- / snabba leveranser

På Vildenes brinner vi för att tillhandahålla läckra drycker av hög kvalitet. Så du kan njuta av varje klunk, slurp och spill (det händer) med vetskapen om att det du dricker inte bara är gott, utan också väl genomtänkt.

Varför välja Vildenes kaffe?

Vi tror på kraften i att skapa magiska upplevelser med varje klunk. Våra åtaganden är att använda etiskt hämtade ingredienser av hög kvalitet som säkerställer att dina fikastunder är några av de mest speciella (och läckra!) i din dag. Oavsett om du föredrar en mysigt värmande kopp kaffe eller gör en perfekt cold brew, har vi något för alla i vårt noggrant utvalda urval av smaker.Helt kompromisslös standard

Vi menar allvar med kvaliteten på våra drycker, då vår bryggmetod ger nämligen 5x högre färskhet på kaffet än andra kaffemetoder. Denna metod är endast reserverat för högklassigt specialkaffe som endast tilltalar konsumenter med verkligt kompromisslösa standarder. Upplev skillnaden, och följ med oss och fira den enkla glädjen med en perfekt bryggd kopp.


Lisa's reflektion

"Kaffe. För vissa människor (aka mig) är det mer än en drink. Det är ett sätt att connecta. Det är ett sätt att dela ögonblick. Och, ok, ibland är det bara ett sätt att vakna upp och få saker gjorda."
Lowest price at PriceRunner