Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Gratis frakt från 399:- / snabba leveranser
6 SKÄL ATT VÄLJA VILDENES

"I SVENSKA kaffevärlden hävdar massor av företag, inklusive vårT, alla att de är bäst. Vi vill skära igenom bruset och berätta varför VILDENES sticker ut. Här är 6 SKÄL till varför vi ligger före BUNTEN."SKÄL 1.

Vi uppmuntrar svenska  utomhuskaffekulturen

Vi är på uppdraget att förvandla kaffeupplevelsen från enbart njutning inomhus till en levande utomhuskultur. Sveriges hisnande landskap ger en perfekt bakgrund för att njuta av kaffe utomhus. Vi ser potentialen att dra nytta av landets turistattraktioner genom att erbjuda kaffe som en följeslagare för resenärer och skapa minnesvärda stunder mitt i naturen.


SKÄL 2.

Vi revolutionerar kaffebryggningen

Vildenes Coffee Bags, är det ultimata brygghacket för den koffeinhaltiga erövraren som sätter ny standard för kaffevärlden. Här erbjuder vi ett unikt högklassigt kaffehantverk skapad med passion och omsorg för detaljer. Våra kaffeprodukter är inte bara annorlunda, dom har alla har en festival av smaker som gör din kaffestund en brygg att minnas.


SKÄL 3.

VI SYSSLAR ENBART MED PORTABLA KAFFEPRODUKTER OCH ÄR PROFFS PÅ DET

Vi är först i Sverige med att erbjuda kunder portabla kaffeprodukter som är nitro-förseglade. Denna metod är ofta reserverat för högklassigt specialkaffe som endast tilltalar konsumenter med verkligt kompromisslösa standarder. Riktigt kaffe i fickformat helt enkelt, eftersom vi har standarder. 


SKÄL 4.
VI ÄR RAINFOREST-ALLIANCE CERTIFIERADE

Vi är rainforest alliance certifierade, vilket betyder att vi handlar om syfte utöver vinster. För att göra en positiv inverkan donerar vi 1 % av intäkterna till samhällen i nöd. Från att ta itu med hunger till att stödja tillgången till rent vatten, du gör skillnad, en kopp i taget. Följ med oss för att göra premiumkaffe mer tillgängligt, etiskt och hållbart.SKÄL 5.

VI TLLVERKAR VÅRA PRODUKTER I SVERIGE

Vildenes produceras i Sverige och är ett utmärkt exempel på svenskt kvalitet och hantverk. Genom att köpa Vildenes stödjer du en lokal producent och hjälper till att främja svensk innovation och entreprenörskap.


SKÄL 6.
VI VÄXER MED INTEGRITET & KÄRLEK


Genom att välja Vildenes stödjer du inte bara ett företag; du blir en del av en resa byggd på integritet och kärlek. Vårt löfte är att fortsätta växa på ett sätt som återspeglar dessa värderingar, och se till att varje kopp kaffe du njuter av bär essensen av ett företag som bryr sig djupt om dess inverkan på världen.


REDO ATT UPPLEVA VILDENES BRYGGMETOD?